Taksici Cinayetinin Zanlisi Tutuklandi

Izmir’in Dikili ilçesinde dere kenarinda aracin bagajinin içinde bogazi kesilmis halde cansiz bedeni bulunan taksi soförü Atilla Bahçeci’nin katil zanlisi tutuklandi.

Taksici Cinayetinin Zanlisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Balikesir’in Ayvalik ilçesinden Cuma günü ögle saatlerinde 10 T 3902 plakali taksisine binen bir müsterisiyle çikan 55 yasindaki evli ve bir çocuk babasi Atilla Bahçeci’den haber alamayan aile ve meslektaslari durumu polise bildirdi. Ardindan polis ve jandarma ekipleri kisinin bulunmasi için genis çapli arama çalismasi baslatti. Güvenlik kameralarini takibe alan ekipler, Bahçeci’nin telefonunun en son sinyal verdigi Izmir’in Dikili ilçesi sinirlarindaki Salihleralti mevkiinde çalismalarini yogunlastirdi. Bu bölgede arastirmalarini yogunlastiran ekipler, taksi soförünü aracin bagajinda bogazi kesilmis sekilde cesedini buldu.

Cinayet zanlisi tutuklandi

Katil zanlisinin bulunmasi için bölgede alarma geçen ekipler, zanlinin Ferdi Yegin (26) oldugunu tespit etti. Arastirma üzerine sahsin Edremit’te oldugu bilgisini alan Edremit Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri harekete geçti. Süpheli Akçay Mahallesi’nde bulunan oto yikamacisinda yakalandi. Cinayet zanlisi Dikili jandarmasina teslim edildi. Jandarma ki islemlerinin ardindan Ferdi Yegin (26) çikarildigi mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kaynak: İHA