Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü 2 Yarali

Balikesir’in Edremit ilçesinde organize sanayi sitesine girmeye çalistiklari iddia edilen kisilerle site güvenlik görevlisi arasinda çikan kavgada 1 kisi öldü 2 kisi de yaralandi.

Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü 2 Yarali


Alinan bilgiye göre, Yolören Mahallesinde bulunan organize sanayi sitesi girisinde site güvenlik görevlisi olarak görev yapan M. Ö. ile siteye gecenin ilerleyen saatlerinde girmek istedikleri iddia edilen Erdogan Gönül ve K.T. arasinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Site güvenlik görevlisi M.Ö, pompali tüfek ile kendini darp ettigini ileri sürdügü Erdogan Gönül ve K.T’ye ates etti. Gönül ve yanindaki K.T, vuruldu. Silah seslerinin duyulmasi üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 saglik ekibi görevlileri Erdogan Gönül’ün olay yerinde yasamini yitirdigini belirledi.

Olayda tüfekle yaralanan K.T. ile darp sonucu yaralanan site güvenlik görevlisi M.Ö., 112 saglik ambulanslariyla ile Edremit Devlet Hastanesine kaldirildi. Edremit Cumhuriyet Savciligi konuyla ilgili olay yerinde inceleme yapti. Inceleme sonrasi Erdogan Gönül’ün cenazesi ileri otopsi için Bursa Adli Tip Kurumu’na gönderildi. Süpheli güvenlik görevlisi M.Ö. jandarma tarafindan suç aletiyle birlikte yakalandi ve gözaltina alindi. Konuyla ilgili Edremit Cumhuriyet Savciligi sorusturma baslatti.

(Emrah Elmas - Bekir Terzioglu / IHA)
Kaynak: İHA