Edirne Ticaret Ve Sanayi Odasi Personeline 'Iletisim Ve Ikna Teknikleri' Egitimi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasi, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve üye memnuniyetini artirmak için Trakya Kalkinma Ajansi 2021 Yili Teknik Destek Programi kapsaminda oda personeline yönelik “Iletisim ve Ikna Teknikleri” konulu egitim düzenledi.

Edirne Ticaret Ve Sanayi Odasi Personeline 'Iletisim Ve Ikna Teknikleri' Egitimi
Edirne Ticaret ve Sanayi Odasi personelinin kurum kültürü ve kurumsal kapasitesini gelistirmeyi ve üyelerin memnuniyetini artirmayi hedefleyen proje kapsaminda 6 gün 42 saat süren egitimler sonunda düzenlenen törenle personele sertifikalari Yönetim Kurulu Baskani Recep Zipkinkurt, Meclis Baskani M. Emre Alp ve Trakya Kariyer sahibi uzman egitimci Muradiye Akcan tarafindan takdim edildi. Törende konusan Yönetim Kurulu Baskani Recep Zipkinkurt, oda personelinin basarili çalismalara imza attigini ve personele yönelik güveninin her zaman tam oldugunu ifade etti.

Trakya Kalkinma Ajansi Teknik Destek Programi’nin bu firsati sagladigini söyleyen Zipkinkurt, benzer projelerle bu programdan istifade etmeye devam edilecegini, ayrica mevcut hizmet kalitesini her zaman daha da iyiye tasimak, üye memnuniyetini üst seviyede tutmak için bu egitimlerin yapildigini ve yapilmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA