Türk Kizilay Ünye Subesi'nde Özdemir Dönemi

Türk Kizilay Ünye Subesi Olagan Genel Kurulu’nda Halit Özdemir, baskan seçildi.

Türk Kizilay Ünye Subesi'nde Özdemir Dönemi
Türk Kizilay Ünye Subesi Olagan Genel Kurulu Atatürk Parki Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesti. Genel kurulun divan baskanligini Osman Sarikahraman yapti. Toplantida ilk konusmayi yapan Türk Kizilay Ünye Sube Baskani Ismet Küçükoglu, “3 yildir severek görev yaptim. Kizilay’da oldugum sürece yapilan hizmetlerden büyük onur duydum. Böyle bir kurumda çalistigim için ekibime, basin mensuplarina, bagis yapan herkese yönetim kuruluma tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan seçime geçildi. Seçimde Halit Özdemir tek aday oldu. Yapilan oylama sonucunda Halit Özdemir baskan seçildi.

Kizilay Ünye Subesi’nin yeni Baskani Halit Özdemir yaptigi konusmasinda, bu zamana kadar yaptigi hizmetlerden dolayi eski baskan Ismet Küçükoglu ve ekibine tesekkür etti. Baskan Özdemir, “Kizilay’da çalismak gönüllülük gerektiriyor. Bu süreç basladigindan bu yana gönül rizasini alarak baskanliga geldim. Baslayacagim bu yeni görevde, kan bagisinin önemine deginmek ve verdigimiz bir ünite kanin kaç can kurtaracagini bilerek ve farkinda olarak bu hizmeti yapmak vazifemiz olacaktir. Aldigimiz bayragi bir adim daha ileriye götürmek için çalisacagiz” diye konustu.

Halit Özdemir’in yönetim kurulunda olan isimler sunlar:

Hasan Tavli, Yahya Karaoglan, Erkan Çam, Zeynep Odabasi, Zeynep Yazici ve Hatice Ocak.
Kaynak: İHA