Ögrencilerden Evliya Çelebi Egitim Ve Arastirma Hastanesi'ne Anlamli Ziyaret

Kütahya Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Saglik Hizmetleri Dali ögretmen ve ögrencileri Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesini ziyaret ederek hastane yönetimine el yapimi üzerinde, “Iyi ki Varsiniz” yazili çiçekleri takdim ettiler.

Ögrencilerden Evliya Çelebi Egitim Ve Arastirma Hastanesi'ne Anlamli Ziyaret
Okulun Müdür Basyardimcisi Kerim Sahin, Koordinatör Müdür Yardimcisi Tolga Tuna, Saglik Hizmetleri Ögretmenleri Fikriye Cengiz, Merve Ötegen ve ögrencilerden olusan ekip, Bashekim Sertas Erarslan ve hastane yönetimine tesekkür için ziyarette bulunan ögrenciler el yapimi üzerinde, “Iyi ki Varsiniz” yazili çiçekleri takdim ettiler.

Bashekim Dr. Ögr. Üyesi Sertas Erarslan misafirlerini makaminda, Bashekim Yrd. Uz. Dr. Mustafa Yilmaz, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Çigdem Zeren ve Destek Hizmetleri Müdürü Mutlu Gergin ile birlikte karsiladi.

Müdür Basyardimcisi Kerim Sahin ziyarette yaptigi konusmada, “Saglik Hizmetleri Dali ögrencilerinin, mesleki ögrenimleri için uygulama alanlari olan hastanede, basta Bashekimimiz olmak üzere, hastane yönetiminin ve çalisanlarinin ögrencilerimizin gelecege hazirlamakta göstermis oldugu deger ve itina için tesekkür ederiz” dedi.

Yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Bashekim Sertas Erarslan,” Gelecegimize yapacagimiz her bir katki bizler için çok önemli. Ögrencilerimiz bizim için çok degerli okuldaki teorik egitimlerinin yaninda, uygulama alani olan buradan gözlemledigi her bir islem ileride mutlaka karsilarina çikacak ve basariyla altindan kalkacaklardir. Kendilerine her türlü destek ve imkani saglamaya devam edecegiz. Ögrencilerimize egitimlerinde çok çalismalarini tavsiye ediyor, ziyaret için çok tesekkür ediyorum“ diye konustu.

(EFE-)
Kaynak: İHA