Müzik Kursu Kayitlari Ay Sonuna Kadar Devam Ediyor

Nevsehir Belediyesi Müzik Egitim Merkezi’nde açilacak olan ücretsiz müzik kurslari için son basvuru tarihi 28 Subat 2022 olarak duyuruldu.

Müzik Kursu Kayitlari Ay Sonuna Kadar Devam Ediyor


Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Egitim Merkezi 2022 egitim dönemindeki kurslarini Mart ayinda baslatiyor. Kuruldugu günden bu yana müzik aletlerinin kullanimini yayginlastirmak ve bu yönde yetenegi olanlarin uzman kadrolarca yetistirilmesini saglamak amaciyla açtigi kurslarla binlerce kisiye egitim veren merkezde yeni dönemde Baglama, Keman, Gitar ve Yan Flüt’ün yani sira ilk kez Piyano kursu da açilacak.

Hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek ve yogun bir ilginin olmasinin beklendigi kurslara katilmak isteyenler 0384 2138693 nolu telefondan veya Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’ne sahsen basvurarak ya da www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden online olarak kayit yaptirabilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için son basvuru tarihi ise 28 Subat 2022 olarak duyuruldu.
Kaynak: İHA