'Kesisme Açiklamasi Iyi Ki Varsin Eren' Filmi Üniversitede Gösterildi

Sehit Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in anisina çekilen “Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren” filminin gösterimi Adiyaman Üniversitesi’nde yapildi.

'Kesisme Açiklamasi Iyi Ki Varsin Eren' Filmi Üniversitede Gösterildi
Trabzon Maçka’da teröristlerin kurdugu pusuda sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in yasam öyküsünü anlatan “Kesisme: Iyi ki Varsin Eren” filmi büyük ilgi ile izlenirken, birçok izleyici göz yaslarina hakim olamadi.

Adiyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’ndaki gösterimi Vali Mahmut Çuhadar, Cumhuriyet Bassavcisi Bozan Çevik, Adiyaman Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cumhur Kirilmis, Il Emniyet Müdürü Ibrahim Ergüder, Il Jandarma Komutani Albay Bilgihan Yesilyurt, protokol üyeleri, üniversite akademik ve idari çalisanlari ile ögrenciler izledi. Film sonunda salondakiler filmi ayakta alkisladi.

Adiyaman Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cumhur Kirilmis, sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’i bu anlamli film ile andiklarini ifade ederek, “Onlarin hikayesinden yola çikilarak çekilen son derece güzel bir film izledik. Bütün sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Ne yapsak da sehitlerimizin hakkini ödeyemeyiz. Çok anlamli bir film, gerçekten duygu dolu. Böyle anlamli bir filmi ögrencilerimizle bulusturmak bizleri çok memnum etti. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA