Fiyat Artislarina Inat Mobilyada Yüzde 40 Indirim Yapti

Sultangazi’de yeni magazasini açan bir mobilya firmasi, bir çok alanda yasanan fiyat artislarina yüzde 40 indirimle yanit verdi.

Fiyat Artislarina Inat Mobilyada Yüzde 40 Indirim Yapti
Türkiye’de birçok noktada satis magazasi bulunan Özgün Mobilya, Sultangazi’ye açacagi yeni subeye özel yüzde 40 indirim uygulayacagini açikladi.

Yurt içi ve yurt disinda bir çok mobilya magazasina imalat ürünleri ile hizmet veren sirket, Gamas Mobilyacilar Sitesi içerisinde açilisini yapacagi magazada yüzde 40’a varan indirim yapiyor.

“Yüzde 40 indirim uygulayacagiz, yeni evlenenlere duyuralim”

Yeni açilacak sube ile ilgili konusan firmanin Yönetimi Kurulu Baskani Serdar Bilmiç, “Biz 35 yil önce kurulmus bir firmayiz. Toptan ve perakende olmak üzere satislarimizi tüm dünyada devam ettiriyoruz. Allah nasip ederse yeni bir magazamizin açilisi yapacagiz yeni yerimiz Sultangazi Gamas Mobilyacilar Sitesinde 26 Subat’ta saat 14.00’te açilacak ve açilisa özel buradan duyuruyorum mobilya ürünlerinde yüzde 40’a varan indirimler uygulayacagiz. Toptan fiyatlarimizla perakende satislar yapmaya devam edecegiz biz Türkiye disinda yurt disinda da satislar gerçeklestiriyoruz. Açilisimiza önemli isimler katilacak tüm vatandaslarimizi da davet ediyorum açilisimiza. Yeni evlenecek olan çiftlere de duyuralim, evini yenileyecek olan vatandaslarimiza da duyurularim herkesi buraya bekliyoruz diyelim” dedi.

Kaynak: İHA