Çocuk Hirsiz Önce 'Hayirli Isler' Diledi, Sonra Hirsizlik Yapti

Edirne’de av marketinin sahibiyle sohbet edip ‘hayirli isler’ dileyen çocuk, 1 saat sonra ayni av marketine gidip saniyeler içinde hirsizlik yapip olay yerinden kaçti. Sohbet ve hirsizlik anlari ise isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Çocuk Hirsiz Önce 'Hayirli Isler' Diledi, Sonra Hirsizlik Yapti


Edirne’nin Sabuni Mahallesi’nde bulunan Mustafa Semerci’ye ait av marketine gelen çocuk, market sahibiyle sohbet ettikten sonra hayirli isler diyerek, marketten ayrildi. Yaklasik 1 saat sonra ayni av marketinin önüne gelen çocuk, etrafi kontrol ettikten sonra montunun fermuarini aralayip marketin önünde bulunan sepetten 200 TL degerindeki balik agini çalip hizlica bölgeden uzaklasti. Sepeti kontrol ettiginde balik aginin eksik oldugunu gören av marketi sahibi Semerci, isyerinin güvenlik kamerasini izlediginde, 1 saat önce sohbet için gelen çocugun balik agini çalip kaçtigini gördü. Sohbet ve hirsizlik anlari ise isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

“Isteseydi yardimci olurduk, özür dilesin biz de o ürünü helal ederiz”

Hirsizlik olayindan önce çocugun isyerine geldigini ve muhabbet ettiklerini söyleyen av marketinin sahibi Mustafa Semerci, “keske böyle bir yaramazlik yapmasaydi, isteseydi biz kendisine yardimci olurduk. Insallah bir daha yapmaz diye dua ediyoruz. Kendi hakkinda suç duyurusunda bulunmadim. Eger bu haberi görürse gelip bizden özür dilesin biz de o ürünü helal ederiz. Böyle bir seyi yapmasini istemeyiz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA