Aksehir'de Talha Bora Öge Ile Siir Ve Türkü Söleni

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediyesi kültürel etkinlikleri kapsaminda radyo programcisi ve sair Talha Bora Öge’yi Aksehirli sevenleriyle bulusturdu.

Aksehir'de Talha Bora Öge Ile Siir Ve Türkü Söleni
Aksehir Belediyesi önderliginde Genç Nasreddinler Dernegi (GENAS) ve Sehri Beyza Gençlik Dernegi’nin katkilariyla Aksehir Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen ve yogun ilgi gören programda, Talha Bora Öge seslendirdigi siirlerle programa katilanlara unutulmaz bir gece yasatti. "Nam-i Diger Gölge" olarak taninan radyo programcisi ve sair Talha Bora Öge ve orkestrasi gecede türküler de seslendirdi. Öge, sanat yasami süresince basindan geçen ilginç olaylari da hayranlariyla paylasti. Program sonunda Talha Bora Öge ve orkestrada yer alan Aksehirli sanatçi Erhan Uslu’ya birer plaket takdim eden Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, “Aksehir’de degerli Talha Bora Öge’yi ve hemsehrimiz Erhan Uslu’yu agirlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Hemsehrilerimizi böyle etkinliklerle bulusturmaya devam edecegiz. Talha Bora Öge ve ekibine çok tesekkür ediyoruz” dedi.

“Bugüne kadar sahne aldigim en güzel yerlerden ve en güzel ortamlardan biriydi” diyen Talha Bora Öge de, "Bu programi hiç unutmayacagim, hepinize çok tesekkür ediyorum. Ayrica sunu da belirtmek istiyorum. Bundan sonraki programlarimda bir daha kitaplarimi imzalamayacagim, Aksehir kitaplarimi imzalayacagim son programim olacak" diye konustu.

Programin sonunda Talha Bora Öge, hayranlarina kitaplarini imzalayip hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA