AK Parti'li Kandemir Osmanli Müzesine Hayran Kaldi

Yunus Emre Kültür Parki’ni gezen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet projeye hayran kaldi. Içerisinde Osmanli Müzesinin de yer aldigi projeyi Manisa’ya kazandiran Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini kutlayan Kandemir, “Çocuklarimiza emanet edecegimiz sehirleri nasil kurgulandigini göstermesi adina önemli bir vizyon proje” dedi.

AK Parti'li Kandemir Osmanli Müzesine Hayran Kaldi
Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, çesitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir ve beraberindeki heyeti Yunus Emre Kültür Parki’nda agirladi. Ziyarete AK Parti MKYK Üyeleri Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti 26. Dönem Usak Milletvekili Alim Tunç, AK Parti Manisa Milletvekilleri M. Ali Özkan, Tamer Akkal, Ismail Bilen, AK Parti Il Baskani Salih Hizli ve partililer katildi.

Yunus Emre Kültür Parki’nin kente vizyon katan bir proje oldugunu dile getiren Erkan Kandemir projede emegi geçenleri kutladi.

Manisa Osmanli Müzesi ile geçmise yolculuk yaptiklarini anlatan Kandemir, “Öncelikle baskanimiza tesekkür etmek istiyorum. Az önce müzeyi gezerken gururlandik. Müthis bir emek var. Proje birbirini tamamlayan bir kompozisyon. Parkin içerisinde ailecek gelip gezecegimiz, çok sey ögrenecegimiz, tarihimizi yad edecegimiz, en önemlisi degerlerimizi yasatacagimiz bir müze bulunuyor. Çocuklarimiza emanet edecegimiz sehirleri nasil kurgulandigini göstermesi adina önemli bir vizyon proje. Bir kere daha emegi geçenleri kutluyorum. Basta Saygideger Belediye Baskanimiz Mehmet Çerçi’ye tesekkür ediyorum. Inaniyorum ki ögrencilerimiz kadar aileleri de bu müzeyi gezmekten keyif alacaklar. Biz de sehirciligi nereden teslim aldigimizi, nereye tasimak istedigimizi böylece göstermis olacagiz” diye konustu.

Amaçlarinin Yunusemre’ye en iyi sekilde hizmet etmek oldugunu belirten Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi ise heyeti Manisa’da agirlamaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Kaynak: İHA