Agirlama Sektörü Antalya'da Toplaniyor

Türkiye agirlama sektörünün gelisim sürecinin ele alinacagi II. Uluslararasi Turizm Gastronomi Yatirimlari ve Agirlama Zirvesi Antalya’da yapilacak. 22-23 Subat tarihlerinde gerçeklesecek II. Uluslararasi Turizm Gastronomisi ve Agirlama Zirvesi’nde, ulusal ve uluslararasi otel-restoran yatirimcilari ile profesyonelleri, sefler ve F&B yöneticileri, yemek yazarlari 41 farkli oturumda gastronomi sektörünün nabzini tutacak.

Pandemiden sonra ilk kez yerli ve yabanci yatirimcilar, otel ve restoran profesyonelleri, sefler ve F&B yöneticileri basta olmak üzere agirlama sektörünün tüm paydaslarinin bir araya gelecegi etkinlikte, panelistler konuklara sektörel bilgi ve deneyimlerini aktarirken sektörün gelecegini birlikte sekillendirecek. Pisirme demolarinin ve tadim etkinliklerinin de olacagi organizasyonda firmalar ürünlerini sergileyecek.

II. Uluslararasi Turizm Gastronomi Yatirimlari ve Agirlama Zirvesinde, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, TÜROFED Baskani Sururi Çorabatir, AKTOB Baskani Dr. Erkan Yagci ve Sözen Organizasyon CEO’su Gökmen Sözen konusacak.

Moderatörlügünü Vedat Basaran’in gerçeklestirecegi panelde de TURYID Baskani Kaya Demirer, ETÜDER Baskani Melih Sahinöz, TUSID Baskani Güçlü Kaplangi ve AGYID Yönetim Kurulu Baskani M. Zeki Özen sektördeki sorunlar ve gelismeler konusunda bilgi verecek.
Kaynak: İHA