6 Gündür Kayipti, Kafa Dinlemek Için Otelde Kalmis

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 6 gün önce ise gitmek için evden çikan ve kendisinden haber alinamayan sahsin kafasini dinlemek için otelde kaldigi ortaya çikti.

6 Gündür Kayipti, Kafa Dinlemek Için Otelde Kalmis


Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gebze’de ailesiyle birlikte yasayan 36 yasindaki Mümin Özdemir, yeni bir is buldu. 6 gün önce is basi yapmak üzere evden çikan Özdemir’e ailesi yarim saat sonra ulasamadi. Özdemir’in aksam da eve gelmemesi üzerine endiselenen aile, solugu polis merkezinde aldi. 6 gündür kendisinden hiçbir sekilde haber alinamayan Özdemir, gece saatlerinde dayisinin evine gitti. Özdemir’in kafasini dinlemek için 6 gün boyunca otelde kaldigi ortaya çikti.

Oglunun ortadan kayboldugu zaman basina bir sey geldigini düsünerek endiselenen baba Hasan Özdemir, “Kendisi geldi. ‘Bu zamana kadar neredeydin?’ diye sorduk. ‘Sanki birisi bana vurdu, düstüm, daha sonrasini hatirlamiyorum‘ dedi.

Ondan sonra otele geçmis, 6 gün boyunca otelde kalmis. Disariya sadece yemek yemek için çikmis, sonra tekrar otele girmis. Herhangi bir saglik sorunu yok. Çok sükür herhangi bir darp izi de yok. Gece saatlerinde dayisina gitmis. Dayisinin oglu bize haber verdi. Sag salim geldigi için çok sevindik. Ama bir yandan da üzüldük. 6 gün boyunca gelmedigi için çok üzüldük. Ablasi gitti dayisindan aldi. Karakola gidip ifade verdi” dedi.

Kaynak: İHA