Trakya Saglik Turizmini Gelistirme Dernegi 2022 Yilinin Ilk Toplantisini Yapti

Trakya Saglik Turizmini Gelistirme Dernegi 2022 yilinin ilk toplantisini yogun bir katilimla Tekirdag’da gerçeklestirdi.

Trakya Saglik Turizmini Gelistirme Dernegi 2022 Yilinin Ilk Toplantisini Yapti
Trakya Kalkinma Ajansi’nin yapilan organizasyona Dernek Baskani Dr. Mustafa Dönmez, Dernek Baskan Yardimcisi ve Trakya Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Mahmut Sahin ve dernek üyesi 12 kamu ve özel sektör temsilcileri katildi.

Toplantinin basinda söz alan Baskan Dr. Mustafa Dönmez, 2021 yilinda gerçeklestirilen faaliyetler ve dernegin mevcut durumu hakkinda bilgi verdi. Daha sonra toplantida 2022 yilinda Trakya Saglik Turizmini Gelistirme Dernegi’nin gerçeklestirecegi faaliyetler ele alindi.

Toplantida Ticaret Bakanligi destekli Romanya’ya ticaret heyeti organizasyonunun düzenlenmesine ve Trakya Kalkinma Ajansi koordinasyonunda hazirliklara baslanilmasina, Ingiltere Alim Heyeti organizasyonuyla ilgili ön hazirlik yapilmasina, Türkiye Ihracatçilar Meclisi ve Hizmet Ihracatçilari Birligi’nin ziyaret edilmesine, Saglik yönetimiyle ilgili müfredatin sektör talepleri dogrultusunda güncellenmesi için bölge üniversiteleriyle görüsülmesine, Saglik turizmine yönelik dil egitimleri ve hizmet içi egitimlerin planlanmasina, Dernek toplantilarinin hastanelerin ev sahipliginde yapilmasina, bir sonraki toplantinin Lüleburgaz’da gerçeklestirilmesine karar verildi.

Ayrica Amsterdam Fuari ve Trakya Kariyer Fuari katilimina iliskin detaylar görüsüldü.
Kaynak: İHA