Sanliurfa'da Haliliye Belediye Baskanligi Kupa Kosusu Tamamlandi

Sanliurfa’da Haliliye Ilçe Belediyesi tarafindan organize edilen Haliliye Belediye Baskanligi Kupa Kosusunu 9 numarali Dehibe Hanim isimli safkan kazandi.

Sanliurfa'da Haliliye Belediye Baskanligi Kupa Kosusu Tamamlandi
Geleneksel Haliliye Belediye Baskanligi Kupa Kosusu Sanliurfa Hipodromunda gerçeklesti. Kosuyu izlemeye Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Açanal, Meclis Baskanvekili Cengiz Izgördü, Meclis Üyesi Ali Kaya, Sanliurfa Hipodrum Müdürü Çetin Yildiz, Birim Amirleri ve çok sayida davetli katildi.

Kum pistte bin 300 metrede gerçeklesen Haliliye Belediye Baskanligi Kupa Kosusunu, Mehmet Isik’in jokeyligini yaptigi 9 numarali Dehibe Hanim isimli safkan kazandi. Yarisin ardindan gerçeklestirilen ödül töreninde Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, yarisi kazanan atin sahibi adina Ömer Karakaya’ya kupasini takdim etti. Meclis Baskanvekili Cengiz Izgördü ve Meclis Üyesi Ali Kaya tarafindan ise Sanliurfa Hipodrum Müdürü Çetin Yildiz’a plaket verildi.

Kupa töreni sonrasi konusan Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediye Baskanligi Kupa Kosusuna burada hep birlikte eslik ettik. Kazanan arkadaslari tebrik ediyoruz, kupalarini takdim ettik. Haliliye’miz her türlü anlamda gelismeye devam ediyor. Bu manada da çok güzel bir yetistiricilik olan at yetistiriciliginde Türkiye’de isim yapmis bir ilçemiz Haliliye. Hem Arap ati yetistiriciligi hem de yaris anlaminda Hipodrumumuzla gurur duyuyoruz. Burada at yetistiriciligine, kosuya emek sarf eden seyisinden at sahibine kadar tüm arkadaslara tesekkür ediyor, tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Kupayi alan Ömer Karakaya ise “Hayirli, ugurlu olsun tekrar. 14 birinciligimiz var. Haliliye Belediye Baskanimiz Mehmet Canpolat kupamizi takdim ettiler, kendilerine tesekkür ederim” dedi.

Öte yandan, yarisi izlemeye gelen vatandaslara ise Haliliye Belediyesi tarafindan sicak çorba ikram edildi.
Kaynak: İHA