Minibüsçüler Ve Dolmusçular Odasi Baskanligi'nin Olagan Genel Kurul Seçimi Yapildi

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odasina bagli Minibüsçüler ve Dolmusçular Odasi Baskanliginin Olagan Genel Kurul Seçimi yapildi.

Minibüsçüler Ve Dolmusçular Odasi Baskanligi'nin Olagan Genel Kurul Seçimi Yapildi
Divan baskanligini Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birligi Baskani Rasim Firat yapti. Tek liste halinde yapilan seçimde 209 üyesi bulunan odanin 195 oyunu alan Avni Haki Minibüsçüler ve Dolmusçular Odasi baskanligina seçildi.

Seçim sonunda konusma yapan Minibüsçüler ve Dolmusçular Odasinin yeni Baskani Avni Haki, ”Beni bu göreve laik görenlere çok tesekkür ediyorum. Yilmaz baskanimdan aldigim bayragi büyük bir mutlulukla tasiyacagim. Yilmaz baskanima bugüne kadar yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Kamu kurumu ve kuruluslariyla iliskilerimizin devam etmesinin önemini biliyorum, ona göre de çalismalarimizi sürdürecegiz. Temsil ettigimiz kesimi gelistirecek güçlendirecek adimlar atmaliyiz. Milli Egitim Bakanligi’ndan ihale usulü ögrenci tasiyan esnaf arkadaslara ücret destegi alabilmemiz için gereken görüsmeleri yaptik. Yasa Meclis’ten geçtigini sayin Cumhurbaskanimizin imzasina kaldigini söylediler. Insallah bir an evvel açiklanir. Erzurum minibüsçüler ve dolmusçular odasinda görevimi layikiyla yerine yapacagim, minibüsçüler ve dolmusçularin sorunlarini biliyorum birlik baskanimiz Rasim Firat ile birlikte el ele vererek tüm sorunlara çözüm üretecegiz” diye konustu.

Seçim sonunda bu zamana kadar hizmet eden Eski Baskan Yilmaz Aggön ve yönetim kurulu üyesi Sebahattin Aydin’a birer plaket verildi.

Kaynak: İHA