Kocasinan Belediyesi Sampiyon Sporculari Ödüllendirdi

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nde boks, tekvando ve masa tenisi alanlarinda ulusal ve uluslararasi basari gösteren sampiyon sporcular, Kocasinan Belediyesi tarafindan ödüllendirildi.

Kocasinan Belediyesi Sampiyon Sporculari Ödüllendirdi


Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nde düzenlenen ödül törenine, Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Hüseyin Okandan, antrenörler, sporcular ve aileleri katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan bir konusma yapan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, "Bir yönetici olarak ortaya konulan çalismalarin neticesinde karsiniza bir basari gelmisse, bir ürün ortaya çikmissa oradaki mutluluk çok daha baska oluyor. Bizler sahada belediye olarak vatandasla hizmet verme noktasinda her alanda elimizden geldigince vatandasin hayatini kolaylastirmak için çalisiyoruz. Yollar yapiyoruz, sosyal tesisler yapiyoruz, aksamdan sabaha, sabahtan aksama temizlik faaliyetleri ile Kocasinan’in her noktasinda çalismalar yürütüyoruz. Imar çalismalari ile gelecegin sehrini sekillendiriyoruz. Sehrimizi gelecege hazirliyoruz. Kentsel dönüsüm ile her bir mahallenin içerisinde eski mahalleyi yeni bir mahalle haline getiriyoruz. Orada insanlarin daha huzurlu ve mutlu yasamasi için sehri degistiriyoruz. Yapmis oldugumuz fiziki çalismalarin çok daha önemlisi insana yapilan yatirimdir. O çalismalarin odaginda gençler ve çocuklar. Göreve geldigimiz günden itibaren Kocasinan Akademi ile gençlik merkezlerimiz ile kulübümüzde yapmis oldugumuz her bir çalismada insana deger veren bir belediyecilik anlayisi, sosyal belediyeciligi daha nitelik bir sekilde yapabilmenin gayreti ve çabasi içerisinde olduk" ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar’in konusmasinin ardindan sampiyon sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: İHA