Kale'deki Egitim Ögretim Faaliyetleri Yerinde Degerlendirildi

DENIZLI – Denizli Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan Kale ilçesindeki egitim ögretim faaliyetleri yerinde degerlendirildi.

Kale'deki Egitim Ögretim Faaliyetleri Yerinde Degerlendirildi
Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Kale ilçesinde bulunan okul ve egitim kurumlarina ziyaretlerde bulundu. de Müdür Ekici’nin ilk duragi Kale Ilçe Milli Egitim Müdürlügü olurken Kale Cumhuriyet YIBO, Ya-Tu Otomotiv Hürriyet Ilkokulu ve Basaranlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi.

Yaptigi ziyaretlerde ögretmen ve ögrencilerle bir araya gelmekten duydugu memnuniyeti dile getiren Müdür Ekici, “Bakanligimiz mesleki egitimle ilgili hem ögrencilerimiz hem de isverenler açisindan avantajlar saglayan ciddi bir dönüsüm gerçeklestirdi. Bizleri en çok heyecanlandiran okullar meslek liseleri. Çünkü mesleki egitim veren okullarimiz bu ülkenin gelecegidir. Teorik ve pratik egitimin bir arada alindigi, saha ve sektörle iç içe sekilde bütünlesmis bir egitim gençlerimize çok önemli firsatlar sunuyor. Temel amacimiz; Bakanligimizin sahip oldugu vizyonu kendimize yol edinerek ilimizde egitimin çitasini tüm kademe ve türlerde daima en yukarida tutmaktir. Erken çocukluk döneminden itibaren ögrencilerimizin her türlü ihtiyacini karsilayarak hayata hazir bireyler yetistirmek için ögretmenlerimizle birlikte büyük bir gayret gösteriyoruz. Yalnizca akademik basari olarak degil ayni zamanda sosyal ve kültürel anlamda donanim sahibi, kendini, kültürünü, tarihini, ülkesini ve dünyayi özümsemis bireyler milli egitimin olmazsa olmazi konumundadir. Bu yüzden; tipki Kale ilçemizde oldugu gibi tüm ilimizde çesitli sosyal sorumluluk projeleri ögrencilerimizin sosyal farkindaliklarinin da artmasini saglaniyor” dedi.

Kaynak: İHA