GAPTARIM Fuari 23 Subat'ta Kapilarini Ziyaretçilerine Açacak

GAPTARIM Tarim, Tarim Teknolojileri ve Hayvancilik Fuarlarinin 13’üncüsü 23-26 Subat 2022 tarihleri arasinda Ortadogu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

GAPTARIM Fuari 23 Subat'ta Kapilarini Ziyaretçilerine Açacak
Sektörün tüm bilesenlerini bir araya getirecek olan fuarin resmi açilisi 23 Subat Çarsamba günü saat 14.00’da protokolün katilimiyla gerçeklestirilecek. Tarim ve Orman Bakanligi, Gaziantep Sanayi Odasi, Gaziantep Ticaret Borsasi ve Gaziantep Ziraat Odasi’nin destekleriyle düzenlenecek fuarda 130 firma ve marka temsil edilecek. Ankara, Gaziantep, Istanbul, Izmir, Kilis, Konya, Kocaeli, Malatya, İçel, Samsun, Sakarya, Sanliurfa, Trabzon ve Sinop’tan katilimcilari agirlayacak olan fuari, bölge il ve ilçelerden çiftçiler, üreticiler, akademisyenler, bayiler, ilgili kurum, kurulus, oda, dernek üyeleri, belediyeler ve vatandaslar ziyaret edecek. Fuarda tarim makineleri, ekipmanlari ve aksesuarlari, traktör ve ekipmanlari, biçerdöver, çapa makinesi ve diger makine üretim araçlari, is makineleri, ürün isleme makineleri, ürün ambalajlama, paketleme makineleri, ürün depolama makineleri ve sistemleri, drenaj teknolojileri, sulama ekipman ve sistemleri üreticileri, tarim ilaçlari ve ilaçlama malzeme ve sistemleri, gübre, organik tarim, sera, isitma, sogutma, havalandirma sistemleri, iklimlendirme ve sera otomasyonu, sebze meyve fidanciligi, sera konstrüksiyon ve ekipmanlari, çiçek, meyve ve sebze tohumu, bahçe ekipmanlari, ekolojik tarim, multi viyol, kümes hayvanlari ve kümes ekipmanlari, hayvansal üretim makineleri, toprak ölçüm sistemleri, süt sanayi ve tarimsal yayincilik ürün gruplari sergilenecek.

Fuarda düzenlenecek etkinlikler

Fuarda Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi ve AKORT Fuarcilik is birligi ile 1. Koyun Kirkim Yarismasi düzenlenecek ve dereceye girenler çesitli hediyelerle ödüllendirilecek. Ayrica Tarim ve Orman Bakanligi’nin her yil düzenledigi Ulusal Fotograf Yarismasi’nda dereceye giren fotograflardan olusan sergi, GAPTARIM Fuari’nda meraklilarina sunulacak. Yine Tarim ve Orman Bakanligi Il Müdürlügü tarafindan dört gün boyunca basta Cografi Tescil olmak üzere çesitli konularda paneller düzenlenecek.

Dört gün süresince 10:00-18:00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek olan fuarlar için sehir merkezinden düzenli otobüs seferleri gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA