Ekinci'den Viransehir Gençlerine Müjde

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu ile görüserek çesitli temaslarda bulundu.

Ekinci'den Viransehir Gençlerine Müjde
Viransehir’de gençlige yaptigi yatirimlarla takdir toplayan Baskan Ekinci, ilçeye yeni yapilmasi planlanan spor tesisleri için Bakan Kasapoglu’ndan destek sözü aldi. Viransehir’in gelismesi için yogun çaba sarf eden Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittigi Ankara’dan ilçede yapilacak yeni yatirimlar için destek sözü almayi basardi. Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu’nu ziyaret eden Ekinci, Viransehir’de yapilacak yeni spor tesisleri için maddi destek talebinde bulundu. Bakan Kasapoglu, Viransehir’de yapilan çalismalari yakindan takip ettigini ve yaptigi basarili çalismalarindan dolayi Baskan Salih Ekinci’yi tebrik ederek, ilçeye yeni yapilacak spor tesisleri için de destek sözü verdi.

Gençlik için yeni yatirimlar

Ziyarete iliskin açiklamada bulunan Ekinci, Viransehir için gece gündüz demeden çalistiklarini belirterek, “Bu kapsamda Ankara’da çesitli temaslarda bulunuyoruz. Viransehir’de gençlige yönelik yapacagimiz yeni yatirimlar konusunda Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Kasapoglu ile görüstük. Kendisinden bu konuda bekledigimiz destek sözünü aldik. Insallah önümüzdeki süreçte Viransehir gençligi için yeni yatirimlar yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA