Biçakla Kasiyeri Tehdit Edip Kasadaki 525 Lirayi Gasp Etti

Adana’da girdigi markette kasiyere biçak çekip kasadaki 525 lira parayi gasp eden süpheli tutuklandi. Olay ani is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Biçakla Kasiyeri Tehdit Edip Kasadaki 525 Lirayi Gasp Etti
Edinilen bilgiye göre, olay, 3 Subat Persembe günü saat 16.00 siralarinda Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi’ndeki bir zincir markette meydana geldi. Yüzünde cerrahi maske bulunan, kapüsonlu ve eldivenli bir kisi, marketin reyonlarinda dolastiktan sonra kasaya geldi. Sahis cebinden çikarttigi sustali biçagi kasiyer Gülcan D.’ye (25) dogrultarak, kasayi açmasini istedi. Panige kapilan Gülcan D., kasayi açip süpheliden uzaklasti. Süpheli ise kasadaki 525 TL’yi alip marketten ayrildi. Bu anlar is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Market çalisanlarinin ihbari üzerine olay yerine gelen Gasp Büro Amirligi ekipleri, süphelinin kimliginin belirlenmesi ve yakalanmasi için çalisma baslatti. Güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, süphelinin hirsizlik ve kasten yaralama suçlarindan çok sayida kaydi bulunan Osman E. (33) oldugunu belirledi. Süpheli evlerinin sokaginda yürüdügü sirada yakalandi. Osman E., emniyetteki ifadesinde görüntülerdeki kisinin kendisi olmadigini öne sürüp, hakkindaki suçlamalari reddetti.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Osman E., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA