Baskent'te Restorandaki Yanginda 2 Kisi Dumandan Etkilendi

Ankara’da bir restoranin bacasindan çikan yangin panige sebep oldu. Kisa sürede kontrol altina alinan yanginda dumandan etkilenen 2 restoran çalisani hastaneye kaldirildi.

Baskent'te Restorandaki Yanginda 2 Kisi Dumandan Etkilendi
Olay, Çankaya ilçesi Çukurambar Mahallesi’ndeki bir restoranda meydana geldi. Mutfak tüpünden çiktigi iddia edilen alevlerin kisa sürede restoranin bacasina yayilmasi sonucu çikan yangin panige sebep oldu. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler kisa sürede itfaiye ekipleri tarafindan söndürülürken, dumandan etkilenen 2 restoran çalisani hastaneye götürüldü. Polis ekipleri yanginla ilgili inceleme baslatti.

“Insan kalabaligi olustu, biraz panik vardi”

Çevre sakinlerinin Atanur Öksüz, “Karsi kattaydim, duman çikmaya basladi.

Galiba mutfaktaki bacadan dolayi çikmis, itfaiye ekipleri geldi. Insan kalabaligi olustu, biraz panik vardi ama itfaiye ekipleri sayesinde yangin rahat bir sekilde söndürüldü. Maddi hasardan baska bir hasar olusmadi gibi gözüküyor. Bacadan duman çiktiktan 5 dakika sonra itfaiye ekipleri 4 arabayla buradaydi. Gayet hizlilardi, polis ve ambulans ekipleri de geldi. Insanlar merak ediyor bakiyor. Itfaiye ekipleri geldikleri zaman da sanki büyük bir sey oluyormus gibi tepki verdiler. Insanlar görmedikleri, bilmedikleri için bir panik havasi yasandi” dedi.

Kaynak: İHA