Baskan Turanli'dan Çalisanlarina Promosyon Müjdesi

Adiyaman’in Kahta ilçe Belediyesi’nde Personel Limited Sirketi bünyesinde çalisan isçilerin banka maas promosyon sürelerinin bitmesiyle 5 bankanin katildigi Banka Maas Promosyon Ihalesi gerçeklestirildi.

Baskan Turanli'dan Çalisanlarina Promosyon Müjdesi
Kahta ilçe Belediyesi Personel Limited Sirket personeli için yapilan maas promosyon ihalesi neticesinde bir banka ile anlasma saglarken, 3 yillik bir anlasma ile isçilerin maas hesaplarina yatacak ücret miktari tek seferde 4 Bin 700 TL olarak belirlendi.

Kahta Belediye Baskani Ibrahim Yusuf Turanli konuyla ilgili yaptigi açiklamada; ’’Millet olarak zor bir ekonomik süreçten geçtigimiz bugünlerde, Kahta Belediyesi Personel Limited Sirketi bünyesinde çalisan mesai arkadaslarimiza, bankalarla yaptigimiz görüsmeler sunucunda 3 yillik promosyon ücreti 4 bin 700 TL olarak Yapi Kredi Bankasi ile anlasma sagladik. Mart ayi içerisinde öngörülen sürede maas promosyonlari Mesai arkadaslarimizin hesaplarina tek seferde yatirilacaktir. Emegi geçenlere tesekkür eder, çalisanlarimiza ve ailelerine hayirli ugurlu olsun.’’ Diye konustu.

Kaynak: İHA