Kaymakam Yilmaz'dan Sehit Ailesine Ziyaret

Zonguldak’in Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz, Musabeyli, Demirciler köyleri ile Gümeli beldesi Karagöl Mahallesi ve sehit Çetin Ceylan’in ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Yilmaz'dan Sehit Ailesine Ziyaret
Kaymakam Yilmaz, ziyaret ettigi iki köy ve mahallede, muhtarlarin da katilimiyla, bir araya geldigi köy ve mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti; sorunlarini, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi. Devlet olarak her zaman vatandasin yaninda olduklarini belirten Kaymakam Yilmaz, kendisine iletilen taleplerinde degerlendirilecegini ifade etti.

Gümeli Karagöl Mahallesinde cem evini de ziyaret eden Kaymakam Vedat Yilmaz, belde de devam eden beton yol yapimi çalismalarini da inceledi.

Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettigi sehit Çetin Ceylan’in mezarinda dua okuduktan sonra, sehidin ailesini de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Kaymakam Vedat Yilmaz’in ziyaretlerine, Ilçe Jandarma Komutani Ergün Gündogar, Ilçe Özel Idare Müdürü Atilla Kus, Il Genel Meclisi Üyeleri Ibrahim Yalçin ve Ihsan Korkmaz’in yani sira, ziyaret ettigi köy ve mahalle muhtarlari ile Gümeli Belediye Baskani Ahmet Saydam da eslik etti.
Kaynak: İHA