Erzincan'da Il Güvenlik Ve Asayis Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Erzincan’da Il Güvenlik ve Asayis Koordinasyon Toplantisi ile Kaymakamlar Toplantisi Vali Mehmet Makas baskanliginda yapildi.

Erzincan'da Il Güvenlik Ve Asayis Koordinasyon Toplantisi Yapildi
Vali Mehmet Makas, Erzincan’da her ay düzenli olarak gerçeklestirilen Il Güvenlik ve Asayis Koordinasyon Toplantisi ile Kaymakamlar Toplantisina baskanlik etti.

Il genelinde alinan güvenlik ve asayis tedbirlerine iliskin konularin ele alindigi Il Güvenlik ve Asayis Koordinasyon Toplantisinda; vatandaslarin huzur ve güven ortaminda hayatlarini sürdürmelerini saglamak adina yapilan çalismalar hakkinda degerlendirmelerde bulunuldu.

Il Güvenlik ve Asayis Koordinasyon toplantisinin ardindan ilçelerin ihtiyaçlarini, sorunlarini, yatirimlarini ve projelerini degerlendirmek amaciyla ilçe kaymakamlari ile toplanti gerçeklestiren Vali Makas, ilçelerdeki son durum hakkinda kaymakamlardan bilgi alarak çalismalarinda basarilar diledi.

Il Güvenlik ve Asayis Koordinasyon toplantisi, Vali Mehmet Makas’in baskanliginda, 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, Cumhuriyet Bassavcisi Dr. Ali Öztürk, vali yardimcilari, ilçe kaymakamlari, Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Il Jandarma Komutan vekilinin katilimiyla, 112 Acil Çagri Merkezi Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA