Denizli Berberler Odasi'nda 22 Yil Sonra Bayrak Degisimi

Denizli Berberler ve Kuaförler Odasi genel kurulunda, 22 yildir görevde olan mevcut Baskan Idris Agilönü, geçen seçimde 1 oyla geride biraktigi rakibi Yakup Güleç’e bu kez maglup oldu.

Denizli Berberler Odasi'nda 22 Yil Sonra Bayrak Degisimi


Denizli Berberler ve Kuaförler Odasi’nda iki adatin baskanlik için yaristigi seçimli genel kurul büyük çekismeye sahne oldu. Denizli Berberler ve Kuaförler Odasi’nin 22 yildir baskanligini yürüten Idris Agilönü, bundan önceki seçimde de karsi karsiya geldigi Yakup Güleç ile yine baskanlik için yaristi.

Denizli Berberler ve Kuaförler Odasi üyelerinin büyük ilgi gösterdigi ve bin 291 üyeniz oy kullandigi seçimde, mevcut Baskan Idris Agilönü 592, rakibi Yakup Güleç 688 ise oy aldi. Kullanilan oylardan 11 tanesi geçersiz sayildi. Yapilan sayim sonucuna göre odanin geçen seçimini 1 oyla kaybeden Yakup Güleç, bu kez mevcut Baskan Idris Agilönü’ne 96 oy fark atarak odanin yeni baskani oldu.

Sonuçlarin açiklamasinin ardindan bir tesekkür konusmasi yapan Yakup Güleç, “Saygideger kardeslerim; azim ve inançla çiktigimiz bu yolu hamdolsun Allah’in izni, sizlerin destegiyle zaferle taçlandirdik. Artik zaman mefhumu gözetmeksizin, hiç bir ayrim yapmadan hep beraber ilerleyecegiz” dedi.

Kaynak: İHA