Halkin Sagligi Gölbasi Belediyesi'ne Emanet

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek’in talimatiyla, tüm Gölbasi’nda rögar içi ilaçlama çalismalari hiz kesmeden sürdürülüyor.

Halkin Sagligi Gölbasi Belediyesi'ne Emanet
Gölbasi Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü tarafindan; yaz döneminde uçkuna geçecek sivrisinekleri ve yine kis döneminde sicak yerleri tercih ederek özellikle rögarlarda yuvalanan zararli hasere popülasyonunu azaltmak için hasere ve farelere de etkili olacak ilaçlama çalismalari gerçeklestiriliyor. Gerçeklestirilen dezenfekte ve ilaçlama çalismalarina dair açiklamalarda bulunan Baskan Ramazan Simsek, “Gölbasi Belediyesi olarak, vatandaslarimizin sagligina çok kiymet veriyoruz. Söz konusu olan saglik olunca elimizden gelen her türlü imkani kullanarak Gölbasi’ni olmasi gerektigi gibi piril piril bir hale getiriyoruz. Çocuklarimizin, gençlerimizin ve Gölbasi’nda yasayan tüm vatandaslarimizin sagligi bizlere emanet” açiklamasinda bulundu.

Ilaçlama çalismalarinda verdikleri emeklerden dolayi ekiplere tesekkür eden Baskan Simsek, belediye ekiplerinin üstün gayretinden bahsetti. Baskan Simsek, “Belediyedeki çalisma arkadaslarimiza gösterdikleri yogun çaba ve emekleri için kalpten tesekkür ediyorum. Gölbasili vatandaslarimizin hak ettikleri saglikli ve huzurlu ortamda yasamalari için her daim en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA