Girdigi Nehirden Çikamadi, Ekipler Bölgede Çalisma Baslatti

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde pesinde bulunan sahislardan kaçtigi iddia edilen adam, Sakarya Nehri’ne atlayarak gözden kayboldu. Sahsin suya atlayarak yüzmeye çalistigi anlar kameraya yansirken, bölgeye sevk edilen ekipler vatandasi bulmak için çalisma baslatti.

Girdigi Nehirden Çikamadi, Ekipler Bölgede Çalisma Baslatti
Olay, aksam saatlerinde Köprübasi Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, S.S. pesinde bulunan sahislardan kaçmak için Sakarya Nehri’ne atlayarak karsiya geçmek istedi. Karsi tarafa yüzmeye çalisan adam, suyun akintisina kapilarak gözden kayboldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis, AFAD ve saglik ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ve botla suya inen AFAD ekipleri, olay yerinde inceleme yapti. Gece karanligindan herhangi bir bulguya rastlayamayan ekipler çalismalarina sabah saatlerinde devam edecek.

S.S.’nin pesindeki kisilerden kaçtigi esnada suya atladigi da iddia edildi. O anlar ise, bölgedeki vatandaslar tarafindan kayit altina alindi. Görüntülerde; sahsin kosarak suya atladigi ve yüzmeye çalistigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA