Kiz Arkadasiyla Tartisip Kafasina Silah Dayamisti, 4 Saat Sonra Ikna Edildi

Elazig’da iddiaya göre kiz arkadasiyla tartisan sahis, önce silahiyla etrafa rastgele ates ettikten sonra kafasina silahi dayamisti. Sahis, 4 saatin sonunda ikna edildi.

Kiz Arkadasiyla Tartisip Kafasina Silah Dayamisti, 4 Saat Sonra Ikna Edildi
Olay, Izzetpasa Mahallesi Sehit Ilhanlar Caddesinde bulunan is haninda meydana geldi. Iddiaya göre, sevgilisiyle telefonda konusan ve sinirlenerek bir anda çilgina dönen R. Y., belinden çikardigi silah ile etrafa rastgele ates etmeye basladi.

O sirada içeride olan arkadaslari ve vatandaslar kendilerini disari atti. Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik, Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri ile özel harekat polisi sevk edildi. Sahis yine araliklarla disari çikarak etrafa ates etti ve ardindan silahi kafasina dayadi. Çevre güvenligi alan polis ekipleri, sahsi ikna etmek için çalismalara basladi.

Olay yerin sahsin ailesi de geldi. Polis ekipleri ve ailesi uzun süre ikna etmek için ter döktü.

4 saat süren konusmanin ardindan R.Y. ikna edilerek elindeki silah alindi. Y. polis ekipleri esliginde ilk olarak saglik kontrolleri için ambulansla hastaneye ardinda ise sorgusu için Il Emniyet Müdürlügüne götürüldü.
Kaynak: İHA