Gaziosmanpasa'daki Kazadan Yeni Detaylar Ortaya Çikti

Gaziosmanpasa’da aksam saatlerinde yasanan ve 2 polisin yaralandigi kazada yeni detaylar ortaya çikti. Polis ekiplerinin dur ihtarina uymayan araçta 3 adet tabanca bulunurken kaçan kisilerden birinin terör örgütü ile baglantili oldugu ögrenildi. Polis ekipleri kaçan kisileri yakalamak için genis çapli inceleme baslatti.

Olay, aksam saatlerinde Gaziosmanpasa, Galeri caddesinde meydana geldi. Iddiaya cadde üzerinde uygulama yapan polis ekipleri süphelendikleri bir araci durdurmak istedi. Dur ihtarina uymayan araç uygulama noktasindan hizla uzaklasti. Polis ekipleri kaçan sahislarin durdurmak için peslerinden gitti. Uzun süren kovalamaca sonucu polis ekipleri kaçan sahislarin önüne kirmak isterken sahislar polis aracina çarparak aracin takla atmasina sebep oldu. Kaza sonucu araçta bulunan kisiler olay yerinden hizla uzaklastilar

Araçtan üç adet tabanca çikti

Olay yerine daha sonra gelen olay yeri inceleme ekipleri aranan araçta 3 adet tabanca bulurken arastirmalar sonucu araçta bulunan bir kisinin daha önce terör örgütü ile baglantili oldugunu ögrendi. Ekipler kaçan sahislari yakalamak için genis çapli inceleme baslatti.
Kaynak: İHA