Sakarya'da Faciadan Dönüldü Açiklamasi Anne Ve 5 Çocugu Ölümden Döndü

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde facianin esiginden dönüldü. Sobadan sizan karbonmoksitten zehirlenen yabanci uyruklu anne ile 5 çocugu ölümün kiyisindan kurtarildi. Eve geldiginde esi ve çocuklarini hareketsiz halde bulan baba, komsularinin yardimi ile durumu ekiplere bildirdi.

Sakarya'da Faciadan Dönüldü Açiklamasi Anne Ve 5 Çocugu Ölümden Döndü
Olay, Serdivan ilçesi Köprübasi Mahallesi Aralik Caddesi 4046 no’lu sokak üzerinde bulunan yabanci uyruklu kisilerin yasadigi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.A. isimli baba evine geldiginde esi ve 5 çocugunu hareketsiz sekilde buldu. Panikleyerek evden çikan yabanci uyruklu F.A., komsularindan yardim istedi. Durumu fark eden vatandaslar, olayi saglik ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida saglik ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekiplerince, sobadan sizan karbonmonoksit gazindan zehirlendigi belirlenen anne ve 5 çocugu ilk müdahaleleri sonrasinda Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Anne ve çocuklarinin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken, konuyla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA