MATSO, EMITT Turizm Fuarinda Manavgat'i Tanitti

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO ) EMITT Turizm Fuarinda stant açarak Manavgat-Side destinasyonunu tanitti. Fuara MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Demir Durar, Meclis Üyesi Baykal Özden katildi. Fuarin açilisindan itibaren MATSO tarafindan açilan stantta tatilcilere Manavgat-Side Turizm destinasyonunda rüya gibi bir tatil geçireceklerini anlatilarak bölgemizi tanitan çesitli materyaller hediye edildi.

MATSO,  EMITT Turizm Fuarinda Manavgat'i Tanitti


“Manavgat -Side destinasyonunu tanitiyoruz”

MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör, bu yil fuarda MATSO olarak güzel bir tanitim çalismasi gerçeklestirdiklerini söyledi.

Baskan Güngör, “Kentimize gelen yerli turist sayisinin artisina katki saglamak amaciyla EMITT Turizm Fuari’nda Manavgat-Side destinasyonunu tanittik. Hedefimiz 1 turist daha fazla gelmesine katki saglamak. Manavgat Belediyesi ve MATSO olarak stantlarimizda misafirlerimizi agirladik. Fuarda Manavgat Belediyesi de stant açarak bölgemizi tanitti. Manavgat Belediyesinin bölgemizin tanitimina yönelik önemli çalismalar yaptigini gözlemledik” dedi.



“Standimiz yogun ilgi gördü”

Standin ilgi gördügünü belirten Baskan Güngör,”Standimizda Kültür ve Turizm Bakanimiz Mehmet Nuri Ersoy, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Imamoglu, Antalya Büyüksehir Belediye Baskanimiz Muhittin Böcek, ATSO Baskanimiz Davut Çetin, ilçe belediye baskanlarimiz ve turizm sektörünün temsilcilerini agirladik. Ayrica televizyon programcisi Ilker Ayrik, tur operatörleri, gazeteciler ve tatilciler ile çok sayida turizmci ziyaret etti. Tanitim çok güzel ve verimli geçti” dedi.

Güngör, fuara katilarak stant açan Manavgat ve bölge firmalarini da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

“Amacimiz yerli turist artisina katki saglamak”

EMITT Turizm Fuarinda tanitim çalismalarinin bölge turizmine katki saglayacagini ve bölge tanitimi açisindan verimli geçtigini kaydeden Baskan Güngör, fuarinin iç piyasa açisindan önemine dikkat çekti. Baskan Güngör, ziyaretçilere Manavgat ve Manavgat’ta tatil imkanlariyla ilgili bilgiler verdiklerini sözlerine ekleyerek, “MATSO olarak, amacimiz bölgemize gelen yerli turist sayisinin artisina katki saglamak. Fuarda bölgemize yogun bir ilgi oldugunu gördük. Fuarimiz çok basarili geçti. Insallah basarili bir sezon geçiririz” diye konustu.

Kaynak: İHA