Kaçan Papagani Yakalamak Için Seferber Oldular

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sahibinden kaçan papagani yakalamak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Ekiplerin tüm çabalarina ragmen yakalanamayan papaganin, bir süre sonra uçarak sahibinin evine döndügü ögrenildi.

Kaçan Papagani Yakalamak Için Seferber Oldular
Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede yasayan bir vatandasa ait papagan kafesinden çikarak pencereden disari kaçti. Uçarak bir agaca konan papagini gören sahibi, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, papagini kurtarmak için çalisma baslatti. Itfaiye aracinin merdiveni yardimiyla, agaçtaki papagana ulasmaya çalisan itfaiye ekipleri uzun süren ugraslarina ragmen papagani yakalayamadi.

Papaganin sahibi ise tedirginlikle ekiplerin çalismalarini izledi. Elindeki kafesle kendisini yakalamaya gelen itfaiye erinden kaçan papagan uçarak baska bir agaca kondu. Tüm çabalarina ragmen papagani yakalayamayan ekipler, çalismalarini sonlandirdi. Papaganin ise bir süre sonra uçarak sahibinin evine döndügü ögrenildi.
Kaynak: İHA