Baskan Sürekli, Alsancak'ta Esnaf Turu Yapti

Karsiyaka’da bazi eski dönem ilçe belediye baskanlariyla bulusmasinin ardindan Konak’ta Mardin Ziyaretliler Köyü Dernegi, Konak Kizilay Subesi yöneticileri ve esnafla bir araya gelen AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, "20 yillik iktidarimizda, durmadan çalisarak basariya ulastik” dedi.

Baskan Sürekli, Alsancak'ta Esnaf Turu Yapti
AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Karsiyaka’da bazi eski dönem ilçe belediye baskanlariyla bulusmasinin ardindan Konak’taydi. Mardin Ziyaretliler Köyü Dernegi ve Konak Kizilay Subesi yöneticileri ile bir araya gelen Sürekli, daha sonra Alsancak esnafi ile çay içerek sohbet etti. Baskan Sürekli, “Emek vermeden, verim elde edemezsiniz. 20 yillik AK Parti iktidarinda atilan hiçbir dev adim, yapilan hiçbir reform kendiliginden gelmedi. Milletimizle omuz omuza, vefayla, içtenlikle, durmadan çalisarak basardik. Her sorunu böyle astik. Izmir’imize emek vermis degerli baskanlarimizla güne basladik. Mardinli hemserilerimizi dinledik. Türk Kizilayi Konak Subesinden bilgi aldik ve esnafimizla hasbihal ettik. Asla yorulmadik, her zamanki gibi birligimizden güç aldik" diye konustu.



"AK belediyecilik, farkini hep ortaya koydu"

Izmir’e hizmet etmis eski ilçe belediye baskanlariyla bir araya gelen AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, baskanlarin görüslerini aldiktan sonra gündemi ve çalismalarini degerlendirdi. AK belediyeciligin farkini her zaman ortaya koydugunu belirten Baskan Sürekli, “Her birine, ilçelerimize ve sehrimize biraktiklari eserler için hayat verdikleri projeler için tesekkür ediyorum. Bizdeki bayrak yarisi tavizsiz ve zafiyetsizdir. Her arkadasimiz dava için çalismaya devam eder. Görüsleri her zaman bizim için önemlidir. Izmir’de tas üstüne tas koymus, gerçekten üretmis ve halka hakkaniyetle hizmet etmis arkadaslarimizla fikir alisverisinde bulunuyoruz. AK belediyeciligi yasamis ilçelerimizde, vatandaslarimizin özlemini, hiç yasamayanlardaki heves ve istegi görüyoruz. Insallah Izmir’i büyük oranda gerçek belediyecilikle bulusturacagiz” sözlerine yer verdi.

"Düzlüge hep birlikte çikacagiz"

Mardin Ziyaretliler Köyü Kültür ve Dayanisma Dernegini ziyaret ederek üyeleri tek tek dinleyen Sürekli, söyle konustu: “AK Parti olarak bugüne kadar milletimizi nasil hiçbir sorunun altinda birakmadiysak, yine birakmayacagiz. Dünyanin yasadigi bu dalgalanmayi da atlatacagiz. Elektrik ile ilgili gerekli tedbirler aliniyor, yeni düzenlemeler üstünde çalisiliyor. Halkimizi enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyecegiz. 20 yilda dev yatirimlar hayata geçirdik. Yatirim kaynaklarimizi sosyal yardimlara kaydiriyoruz. Çok daha fazla sayida vatandasimiza destek verecegiz. Döviz stabil hale geldi, bahar aylari ile enflasyon da düsüs baslayacak. Kendi dogal gazimizi üretmeye baslayacagiz. Yakitta genel anlamda düsüs bekleniyor, mutlaka yeni düzenlemeler yapilacak. Cumhurbaskanimiz da siklikla ifade ediyor. 20 yil boyunca nasil hep düze çikip, istikrar saglayip, gelismeyi sürekli kildiysak yine öyle olacak.”

Kibris Sehitleri Caddesi’nde esnaf turu

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, program kapsaminda Alsancak’ta Gül Sokak’tan baslayarak Kibris Sehitleri Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi. Esnafla çay içerek sohbet eden Sürekli, talep ve önerileri dinledi. Daha sonra Türk Kizilayi Konak Sube Baskani Ömür Sanli’yi ziyaret edip Baskan Sanli’dan çalismalariyla ilgili bilgi alan Sürekli, “Kizilay, ülkemizin dayanisma gücü, dayanisma adresi. Konak subesi de bu gücü canla basla halkimizla bulusturan basarili bir ekipten olusuyor. Giysi kumbaralari ve 3 aktif sosyal marketleri araciligiyla ihtiyaç sahiplerimize büyük destek verdiklerini biliyoruz. Farkli ilçelerde de benzer çalismalar yapacaklarini memnuniyetle ögrendik. Ögrencilerimize verdikleri burslar, yaptiklari gida ve hijyen yardimlari, engelli kardeslerimize sunduklari ekipman destekleri ve cezaevlerindeki rehabilitasyon çalismalarinin artarak sürdügünü ögrendik. Tüm bu çalismalar, gönüllülük ister, devamlilik ister. Kizilay bunu her daim basarmistir. Konak subesi baskan ve gönüllülerine de tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA