Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Akil Küpü Kütüphanesi Hayirli Olsun'

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, açilisi yapilan kütüphaneleri ziyaret ederek, gençlerin rahat ve nitelikli bir ortamda ders çalismalarina imkan taniyan Akil Küpü Çalisma Istasyonlarini hizmete açtiklarini söyledi.

Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Akil Küpü Kütüphanesi Hayirli Olsun'
Ihtiyaç olan yerlerde akil küpü çalisma istasyonlarinin yapimin devam edecegini söyleyen Baskan Dr. Mustafa Palancioglu; “Akil Küpü Kütüphanelerimiz kafeteryalari ile sosyal tesis gibi hizmet vermeye basladi.

Bunun gibi su anda tam 8 tane farkli kütüphanemiz bulunuyor. Insallah açilisina hazirliyoruz. Ilk Ildem’i açiyoruz daha sonrasinda da belediyemiz altinda olan yeri, TOKI’yi ve Danismentgazi’yi açacagiz. Ildem, TOKI, Danismentgazi, Belediye Binasi, Kösk, Demokrasi, Selçuklu, Gülük Mahallesi olmak üzere 8 tane Akil Küpü Kütüphanesi yaptik. Çocuklarimiz yogun ilgi gösteriyor. Melikgazi Belediyesi olarak gençlere yönelik çok farkli çalismalar hazirladik. Gençlerimizi seviyor onlari mutlu edecek çalismalarimizi hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi Akil Küpü adini verdiginiz kütüphanelerimiz. Amacimiz sehir merkezinin haricinde mahallelerimizde kütüphane olusturarak bu gençlerimizi mahallelerde tutmak ve ailelerinin göz önünde güvenli, temiz ortamlarda çalismalarini saglamak. Bu çocuklar bizim gelecegimiz, gelecegimizi elimizden geldigince destek veriyoruz. Onlarin iyi yetismesi bizim için son derece önemli. Çocuklarimiz yetisirken de bulunduklari mekanlar da çok önemli. Mahallelerde açacagimiz bu kütüphaneler insallah gençlerimizi gelecege hazirlayacak güzel tesisler olacak. Tüm gençlerimizi, kitapseverleri akil küpü kütüphanelerine bekliyoruz. Ilçemize ve Kayserimize hayirli olmasini dilerim" dedi.

Kaynak: İHA