'Türkiye'ye Enerji Verenler Kadinlar'da Son Basvuru Bugün

Enerji sektöründe kadin istihdamini artirmak ve kamuoyunda farkindalik olusturmak amaciyla bu yil 4’üncüsü düzenlenecek "Türkiye’ye Enerji Veren Kadinlar” ödül töreni için basvurular bugün sona erecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi tarafindan 2018’de ilki düzenlenen "Türkiye’ye Enerji Veren Kadinlar" ödül töreni, bu yil is, sanat, spor ve siyaset dünyasinin önde gelen isimlerini bir kez daha bir araya getirecek. 25 Mart’ta Istanbul’da Zorlu Performans Sanatlari Merkezi’nde düzenlenecek törene Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan da katilacak.

Baskanligini Cumhurbaskanligi Ekonomi Politikalari Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri’nin yaptigi jüride is dünyasindan medyaya, akademiden sivil toplum kurulusu temsilcilerine kadar alaninda uzman 13 isim yer alacak ve 7 kategoride degerlendirme yapacak. Yogun ilginin oldugu etkinligin gecesinde "Akademi Ödülü", "Is Dünyasi Ödülü", "Profesyonel Ödülü", "Girisimci Ödülü", "Enerjide Örnek Sirket Ödülü", "Gelecege Ilham Veren Kadin Ödülü" ve "Jüri Özel Ödülü" kategorilerinde ödüller verilecek.
Kaynak: İHA