Kilis'te Sektör Bulusmasi Toplantisi Yapildi

Kilis’te, Tarim ve Orman Il Müdürlügü tarafindan Tarimsal ve hayvansal üretimin gelistirilmesi, çiftçilerin gelirinin arttirilmasi, refah düzeyinin yükseltilmesi, sorunlarin tespiti ve çözümüne yönelik görüs, öneri ve taleplerin dile getirilerek raporlandigi sektör bulusmasi yapildi.

Kilis'te Sektör Bulusmasi Toplantisi Yapildi
Il Tarim ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoglu, moderatörlügünde, Il Müdür Yardimcilari, Sube ve Ilçe Müdürleri, Birlik, Oda, Tarimsal Kalkinma Kooperatifi Baskanlari, Kamu Kurumlari ile Tarima Dayali Sanayi Temsilcileri, yetistirici ve üreticilerin katilimlari ile gerçeklesen Sektör Bulusmasinda tüm paydaslar, Kilis Tarimina dair görüs, öneri ve taleplerini dile getirmistir. Yine ihtiyaç duyan paydaslarimizin görüs, öneri ve talepleri yazili olarak alindi.

Katilimci bir ortamda, Kilis tarim sektörüne dair sözü olan tüm paydaslarin katilimi ile gerçeklestirilen Sektör Bulusmasina fikir, öneri ve projeleri ile katki saglayan bütün konuklara tesekkür eden Il Müdürü Kökçüoglu, “Dile getirilen veya yazili olarak belirtilen bütün hususlar rapor haline getirilecek. Tarafimizdan yapilmasi gerekenler için çalismalar hemen baslatilacak. Bakanligimiz tarafindan çözüme kavusturulabilecek hususlar ise yakin zamanda Antalya ilinde yapilacak toplantida Bakanligimiz yetkililerine iletilecek” dedi.

Sektör bulusmasinin Kilis tarimi ve çiftçimize hayirli olmasi dileginde bulundu.
Kaynak: İHA