Kazada Yaralanan Çocuk 27 Günlük Yasam Mücadelesini Kaybetti

Karaman’da trafik kazasinda agir yaralanan ve tedavi gördügü hastanede 27 gün sonra hayatini kaybeden 6 yasindaki Fatih Ege Barçin, son yolculuguna ugurlandi.

Kazada Yaralanan Çocuk 27 Günlük Yasam Mücadelesini Kaybetti
14 Ocak tarihinde saat 19.45 siralarinda Karaman-Konya Karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Sube Müdürlügü yakinlarinda meydana gelen kazada Merve C. (30) yönetimindeki 70 FP 707 plakali Citroen marka hafif ticari araç, Konya’dan Karaman’a gelmekteyken aniden yola çikan kediye çarpmamak için sürücünün direksiyonu çevirmesiyle yol ortasindaki demir bariyerlere çarparak ters döndü. Kazada sürücüyle birlikte araçta bulunan Fatih Ege Barçin (6), Mediha Barçin (55) ve Emine Ç. (52) yaralandi. Ambulanslarla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan yaralilardan Mediha Barçin hayatini kaybederken, durumu agir olan 6 yasindaki Fatih Ege Barçin ise Konya’ya sevk edildi. Fatih Ege Barçin, dün tedavi gördügü hastanede 27 günlük yasam mücadelesini kaybetti.

Küçük Fatih Ege için cuma namazinin ardindan Ahmet Yesevi Camii’nde cenaze namazi kilindi. Namaza küçük çocugun ailesi ile Karaman Vali Yardimcisi Mehmet Özmen, CHP Karaman Milletvekili Ismail Atakan Ünver, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Kilinan namazin ardindan Fatih Ege Barçin’in cenazesi Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarliginda dualarla defnedildi.
Kaynak: İHA