Süleymanpasa Ve Mamak Kardes Sehir Oldu

Tekirdag Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Ankara’nin en büyük ilçelerinden biri olan Mamak Belediye Baskani Murat Köse ile “Kardes Belediye” protokolü imzaladi.

Süleymanpasa Ve Mamak Kardes Sehir Oldu
Iki baskan arasinda imzalanan protokol ile Süleymanpasa Belediyesi ve Mamak Belediyesi “Kardes Belediye” oldu. Protokole göre, belediyeler arasinda basta tarim ve sosyal projeler olmak üzere birçok alanda isbirligi yapilacak, ortak proje ve çalismalar gerçeklestirilecek.

Tekirdag’dan Ankara’ya kardeslik köprüsü

Süleymanpasa ve Mamak’i kardes sehir haline getiren protokolü Mamak Belediyesine ziyarette bulunarak, burada düzenlenen törende imzalayan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Tekirdag’dan Ankara’ya uzanan bir kardeslik köprüsü kurduklarini dile getirdi ve atilan imzalarin her iki sehrin vatandaslarina hayirli olmasi temennisinde bulundu. Mamak Belediye Baskani Murat Köse de Süleymanpasa ile kardes sehir olmaktan duydugu mutlulugu dile getirerek birlik ve beraberlik mesaji verdi.

“Iki ilçemize de hayirli olsun”

Protokol imza töreni sonrasi açiklamada bulunan Baskan Yüksel, “Süleymanpasa Belediyesi olarak Ankara Mamak Belediyesi ile ‘Kardes Belediye’ protokolü imzaladik. Mamak Belediye Baskanimiz Sayin Murat Köse ile karsilikli imzaladigimiz protokolle, belediyelerimiz arasinda basta tarim ve sosyal projeler olmak üzere, birçok alanda isbirligi yapilmasi yönünde karar aldik. Her iki ilçemize de hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA