Ögrencilere Büyük Kolaylik Açiklamasi Büyüksehir'in 4 Farkli Hizmeti Tek Noktada

Sakarya Büyüksehir Belediyesi vatandaslarina hizmetlerini daha kolay ulastirmak için hizmet noktasi açti. Üniversite Caddesi’nde yeni hizmete alinan noktada SASKI fatura ödeme, HAVASAK bilet islemleri, Kart54 dolumu ve SAKBIS islemleri tek noktada yapilabiliyor.

Ögrencilere Büyük Kolaylik Açiklamasi Büyüksehir'in 4 Farkli Hizmeti Tek Noktada
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kampüs bölgesinde ögrencilere büyük kolaylik saglayacak hizmet noktasini hayata geçirdi. Üniversite ögrencileri, ulasim kartlari dolumu, su faturalari ödemeleri, HAVASAK bilet satis islemleri ve SAKBIS islemlerine tek noktada ulasabiliyor. Ögrenciler ve bölgede ikamet eden vatandaslar belediye hizmetlerine hizli ve sorunsuz bir erisim sagliyor, is ve islemlerini tek noktada çözüme kavusturuyor. Kampüs Ögrenci Lokantasi’nin hemen yaninda faaliyete baslayan hizmet noktasi vatandaslara büyük kolaylik sagliyor.

Büyüksehir istiraklerinden BELPAS marifetiyle çalismalarin yürütüldügü hizmet noktasina iliskin yapilan açiklamada, bölgeden gelen talepler dogrultusunda adimlarin atildigi ifade edilerek, “Büyüksehir Belediyemizin hizmetlerine ulasimin hizli, güvenilir ve sorunsuz sekilde gerçeklestirilebilmesi için çalismalarimizi gerçeklestiriyor, vatandas odakli bir anlayisla hareket ediyoruz. Ögrenci ve vatandas yogunlugunu dikkate alarak Kampüs Ögrenci Lokantamizin hemen yaninda Kart54 bakiye dolumu, SASKI fatura ödeme noktasi, HAVASAK bilet satis ve SAKBIS islemlerinin tek noktada yapilabildigi bir çalismayi hayata geçirdik” denildi.
Kaynak: İHA