Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çalismalarimiz Ilçemize Ve Milletimize Hayirli Olsun'

Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, Çarsamba ve Türkiye ekonomisi için çalismaya devam ettiklerini söyledi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çalismalarimiz Ilçemize Ve Milletimize Hayirli Olsun'
ÇTB Baskani Kazim Yilmaz, Çarsamba Kaymakami Doç. Dr. Sükrü Yildirim’i makaminda ziyaret ederek, ekim ayi basinda gerçeklesen seçimlerin ardindan kendisini ziyaret ederek tebriklerini ileten Kaymakam Yildirim’a iadeiziyaret gerçeklestirdi. Ziyarette konusan Yilmaz, “Kaymakamimiza borsamiza ve sahsima gerçeklestirdigi ziyareti için tesekkür ediyorum. Meclisimiz ile birlikte iadeiziyaretimizi gerçeklestirerek, yeni dönemimizde ilçemize sunacagimiz katkilari istisare ettik. Simdiden çalismalarimizin üyelerimize, ilçemize ve milletimize hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Yilmaz ile Çarsamba’nin güncel konularina iliskin istisare eden Yildirim, Yilmaz ve meclisine Çarsamba’ya sunduklari katkilar için tesekkür ederek, Vali Yardimcisi Aktas’a borsa meclisinin ilçede yaptigi çalismalari aktardi. Yildirim, “Degerli Borsa meclisimiz, ilçemizde Çarsamba Ticaret Borsasi Meslek Yüksek Okulu, Karakaya Köyü Ilkögretim Okulu ve Çarsamba Belediyesi ve Çarsamba Ticaret Borsasi Gündüzlü Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi gibi kurumlarin açilisina katki sunarak ilçemiz için önemli çalismalara imza atmistir. Çarsamba Ticaret Borsasi ilçemizin öncü bir kurulusudur. Samsun ve Çarsamba’nin sayili is insanlarindan olan Borsa Baskani Kazim Bey ve meclis üyelerimize Çarsambamiz için gösterdikleri özverili çalismalar için tesekkür ediyorum” diye konustu.

ÇTB Meclis Baskani Haci Toraman, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Servet Zeren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Arslan ve Borsa Hukuk Danismani Avukat Berivan Yarali’nin istirak ettigi ziyarette ayrica Samsun Valiligi Vali Yardimcisi Mehmet Aktas’ta yer aldi.
Kaynak: İHA