Agri'da 'Erken Çocukluk Döneminde Kalite Ve Erisimin Artirilmasi Projesi' Toplantisi Yapildi

Agri Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yürütülen "Erken Çocukluk Döneminde Kalite ve Erisimin Artirilmasi Projesi" toplantisi gerçeklestirildi.

Agri'da 'Erken Çocukluk Döneminde Kalite Ve Erisimin Artirilmasi Projesi' Toplantisi Yapildi
"Erken Çocukluk Döneminde Kalite ve Erisimin Artirilmasi Projesi" çerçevesinde Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek baskanliginda; Milli Egitim Müdür Yardimcisi Ishak Hasanoglu, sube müdürü Mehmet Özmüs, HEM Müdürü Kasim Ihsan Polat, bagimsiz anaokulu müdürleri, bünyesinde anasinifi bulan okullarin okul müdürleri ve okul öncesi ögretmenler ile Milli Egitim toplanti salonunda toplanti yapildi.

Kentte okul öncesi egitimde yürütülen çalismalarin degerlendirilmesinin yapildigi toplantida konusan Kökrek, okul öncesi egitimin önemini vurguladi. Milli Egitim Bakanliginin okul öncesi egitim çalismalari dogrultusunda kentte güzel çalismalarin yapildigini söyledi.

Il olarak genç ve dinamik bir ögretmen kadrosuna sahip oldugunu bu kadroyla da basari hikayelerini yazmaya inandiklarini söyleyen Kökrek, okul öncesi egitimi Halk Egitim Merkezi bünyesinde açilacak kurslarla destekleyerek basariyi daha da yükselteceklerini ifade etti.

Toplantida "Erken Çocukluk Döneminde Kalite ve Erisimin Artirilmasi Projesi" baglaminda halk egitim merkezleri bünyesinde açilacak kurslarla ilgili sunum yapildi.
Kaynak: İHA