Kdz. Eregli TSO'dan Kan Bagis Etkinligi

Kdz. Eregli Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) ile Kizilay Kdz. Eregli Subesi Is birliginde kan bagis kampanyasi düzenlendi.

Kdz. Eregli TSO'dan Kan Bagis Etkinligi
Kdz. Eregli TSO ve Kizilay Kdz. Eregli Subesi isbirliginde, Kdz. Eregli TSO hizmet binasinda kan bagis kampanyasi gerçeklestirildi.

Düzenlenen kan bagis kampanyasina çok sayida oda üyesi katildi.

Kis aylarindan azalan kan stoklarina destek olmak amaciyla, kan bagis kampanyasi düzenlediklerini belirten Kdz. Eregli TSO Baskani Arslan Keles, kan bagisinda bulunan tüm oda üyelerine tesekkür etti. Keles konusmasinda, “Kan bagisinda bulunmak her vatandasin insani görevlerinden birisidir. Unutmamak gerekir ki bir ünite kan, 3 can kurtariyor. Özellikle kis aylarinda kan stoklarinin azaldigini biliyoruz. Bizlerde Kdz. Eregli TSO olarak destekte bulunmak istedik. Bagis kampanyamiza katilan herkese tesekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Kaynagi insan oldugu için yapilamayan tek ilacin kan oldugunu söyleyen Kdz. Eregli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, tüm oda üyelerini duyarli olmaya ve kan vermeye davet etti.

Kan bagisinda bulunan Kdz. Eregli TSO Disiplin Kurulu Baskani Ismail Yilmaz, “Odamizin düzenlemis oldugu kan bagis kampanyasina, sosyal sorumluluk hem de insani görevimiz olarak katkida bulunmak istedik” dedi.

Kaynak: İHA