Gaz Kaçagi Olan Otomobil Akaryakit Istasyonunda Böyle Patladi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde akaryakit istasyonundan aracina otogaz aldiktan sonra kontagi çalistirdiginda patlama meydana geldi. Patlama sonucu otomobil soförü yaralanirken, akaryakit istasyonundaki dehset anlari güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Gaz Kaçagi Olan Otomobil Akaryakit Istasyonunda Böyle Patladi


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bagli Alpaslan Mahallesi Mustafa Simsek Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakit istasyonunda meydana gelen olayda, Ertugrul Yilmaz, 38 ED 533 plakali otomobil ile gaz almak için istasyona geldi. Gaz aldiktan sonra aracina binen Ertugrul Yilmaz, kontaga basinca patlama meydana geldi. Patlamanin ardindan otomobilde yangin çikarken, istasyon çalisanlari yangini söndürdü. Ihbar üzerine bölgeye polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vücudunun çesitli yerlerinde 1. derece yanik olusan Ertugrul Yilmaz ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Polis ekipleri de olayin meydana geldigi istasyonda ve otomobilde inceleme yapti.

Dehset anlari kamerada

Öte yandan Ertugrul Yilmaz’in gaz aldiktan sonra aracina binmesi ve ardindan patlamanin meydana gelmesi ile istasyon çalisanlarinin otomobile müdahale etmesi saniye güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA