Tacizciyi Yakalayan Genç Kan Donduran Anlari Anlatti

Diyarbakir’da 9 yasinda bir kiz çocugunu taciz ettigi öne sürülen süpheli, sokak ortasinda mahalleli tarafindan darp edildi. Sahsi suçüstü yakalayan genç, kan donduran anlari anlatti.

Tacizciyi Yakalayan Genç Kan Donduran Anlari Anlatti
Olay, dün aksam saatlerinde Diyarbakir’in merkez Baglar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 792. Sokak’ta bulunan metruk bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 19.30 civari metruk bir evin önünden geçen H.B. ve arkadaslari içeride bir kisinin oldugunu gördü. Cep telefonlarinin isiklarini yakarak içeriye giren gençler, 25 yaslarindaki bir sahsin 9 yasindaki kiz çocuguna taciz ve tecavüz girisimini görünce sok oldu. Gençler, kizin güvenligini saglarken, çevredekiler tarafindan da durumun ögrenilmesi üzerine tacizci sokak ortasinda darp edildi.

Tacizciyi suçüstü yakalayan H.B., Ihlas Haber Ajansi muhabirine konustu.

H.B., kiz çocugunun çiplak halde oldugunu, tacizcinin de giyinmeye basladigini ileri sürerek sahsin ceza almasi için yetkililere çagrida bulundu. H.B., "Saat 19.30 civariydi, yoldan geçerken burada birinin oldugunu fark ettik. Içeri girerek isigimi yaktim, arkadaslarla baktigimizda süpheli oturuyordu, kiz çiplak sekildeydi, soka girdik. Biz, içeri girdigimizde kemerini düzeltiyordu, daha sonra disari çikartarak vurduk. Istiyoruz ki cezasini alsin. Kiz 9 yasindaydi, adam 25 yaslarindaydi" dedi.

"Yetkililerden rica ediyoruz, bu metruk evin yikilmasini istiyoruz" diyen H.B., "Kadinlarimiz var. Biz, gözümüzle sahit olduk, yetkililerin gerekeni yapmasini rica ediyoruz. Mahalle sakinleri polisi aradi sahsin cezasini çekmesi için. Polis alip karakola gitti. Ben de giderek ifademi verdim. Gözümüzle sahit olduk" ifadelerine yer verdi.

Olayla ilgili inceleme devam ederken, süpheli mahalleli tarafindan polis ekiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA