Yeni Bir Türk Renkli Lens Markasi Geliyor

Kontakt renkli lens sektörüne yön veren bünyesinde dünya markalarini ülkemizle bulusturan platformlardan lensfiyat.com’un kurucusu Erdogan Savran yeni bir Türk lens markasi müjdesi vererek, "Türk markalari kontakt lens pazarinda lider olacak” dedi.

Yeni Bir Türk Renkli Lens Markasi Geliyor


Kontakt lens sektöründe 20 yildir faaliyet gösteren Luxeoptik, renkli ve seffaf kontakt lens ihracatinda ulastigi ülke sayisini 18’e çikardi. Markanin online platformu lensfiyat.com’u kurarak binlerce kisiye ulasmasini saglayan Erdogan Savran, kontakt lens pazarindaki Türk markalarini dünyayla tanistirmayi ve ülkemizi optik lens üretim merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini açikladi.



"Öncü olacak yeni bir Türk markasi için ilk adimi attik”

Ayni zamanda renkli kontakt lens markasi Labella’nin kurucu ortagi olan Erdogan Savran, 2022 yilinin ekim ayinda Dubai’de gerçeklestirilen Vision Plus Dubai Optik Fuari’na katildiklarini belirterek sözlerini söyle sonlandirdi: “Türk markalarini dünyayla tanistirma firsatini yakaladik. Ülkemizin optik lens üretim merkezi haline gelmesi hedefiyle çalisiyoruz. Bugüne kadar sadece online kanalimizsa 300 binden fazla satis kaydina imza attik. Ülkemizde Labella markasinin yani sira Solitica, Desio, Fx Eyes, El Amore markalarinin da dagitimini yapan Savran Luxe Optik olarak yaklasik 6 yildir düzenlenen dijital dünyanin enleri yarismasinda geçtigimiz yil ödül aldik. Yeni markamizi da dünyaca ünlü konuma getirmek için sabirsizlaniyoruz” ifadelerinde bulundu.

"Ortadogu pazarinda söz sahibi"

Ekim ayinda Dubai’de gerçeklestirilen Vision Plus Dubai optik fuarina katildiklarina dikkat çeken ve tüm dünya markalarini bünyesinde toplayan Erdogan Savran, “Luxe Optik sirketimizin çatisi altinda 19 üretici firmayla birlikte çalisiyoruz. Renk ve çesitlilik açisindan zengin bir yelpaze sunuyoruz. Ortadogu pazarinda söz sahibi bir firmayiz. Azerbaycan, Iran, Libya ve Misir’da resmi distribütör; Dubai, Irak, Kuveyt, Morocco, Romanya, Sili ve Ürdün’de bayiler araciligiyla hizmet veriyoruz. Simdi yeni hedefimiz Avrupa pazari” diye konustu.



Kontakt lens seçenekleri korneayi koruma özelligine sahip

Lensfiyat.com araciligiyla 19 farkli markanin ürünlerinin satisini online olarak gerçeklestirdiklerinin altini çizen Erdogan Savran, “Dogal ve zarif tam 33 renk tonu seçenegimizle içerigi yüzde 40 su olan lenslerin satisini gerçeklestiriyoruz. Özel boyama teknigi, hareli ve haresiz seçim alternatiflerimiz mevcut, pürüzsüz ve ince yapisi sayesinde korneayi koruma özellikleri ile önceligimiz alicilarimizin göz sagligidir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA