Gaziosmanpasa'da 'GOPKART' La Indirimli Alisveris Dönemi

Gaziosmanpasa Belediyesi hayata geçirilen GOPKART projesini tanitti. Gaziosmanpasalilar ücretsiz olarak edindikleri GOPKART ile anlasmali esnaflarda indirimli alisveris yapabilecek.

Gaziosmanpasa'da 'GOPKART' La Indirimli Alisveris Dönemi
Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan hayata geçirilen "GOPKART’’ projesinin tanitimi Gaziosmanpasa Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapildi. GOPKART, Gaziosmanpasalilarin ilçedeki anlasmali is yerlerinden indirimli alisveris yapmasina ve belediyenin sundugu sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerden indirimli faydalanmalarina imkan sagliyor. Hayata geçirilen proje ile vatandaslarin, ilçeye aidiyet duygusunu, esnafla komsuluk ve ticari iliskilerinin güçlendirilmesi hedefleniyor. GOPKART’in tanitim toplantisina Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’nin yani sira çok sayida esnaf da katildi.



"Gaziosmanpasa ilçemizi markalastirmak istiyoruz"

Tanitimda konusan Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, "Arkasinda çok büyük hayallerin ve emeklerin oldugu bu güzel çalismanin lansmaninin sizlerle birlikte burada paylasmanin gururunu yasiyorum ve hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. En ileri düzeydeki teknolojinin kullanilarak Gaziosmanpasa ilçemizi markalastirmak istiyoruz. Aslinda bir GOPKART’in baktigim zaman cebimden bir sürü kart çikiyor, eminim hepimizin cebinde de bir sürü kart vardir. Ama GOPKART’i sürekli tasimak istiyorum. GOPKART ayricalikli olsun istiyoruz. Gaziosmanpasali olmanin bir ayricalik olmasini istiyoruz. Gaziosmanpasa’da oturan ya da çalisan insanlarimizin buradaki atmosferle burada yasayan insanlarla buradaki sehirle buranin dokusuyla buranin nüfusuyla bir gönül bagi olsun diye GOPKART’la onu tanistiriyoruz. GOPKART’la onun hayatini güzellestiriyoruz, kolaylastiriyoruz. Biz burada yasayan insanlarin buradaki esnaflara katki saglamasini, onlarla isbirligi yapmasini öncülük yapmis olsak, tanitmis olsak bile bir kazanim oldugunu düsünüyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA