Aydin'daki Patlamada Yaralananlarin Kimligi Belli Oldu

Aydin’in Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamada yaralanan 5 kisinin kimlikleri belli oldu. Hayatini kaybeden 7 kisinin ise kimlik tespit çalismalari devam ediyor.

Aydin'daki Patlamada Yaralananlarin Kimligi Belli Oldu


Aydin’in Nazilli ilçesindeki bir isyerinde meydana gelen patlamada 7 kisi hayatini kaybederken, 1’i agir 5 kisi yaralandi. Ilk belirlemelere göre tüp degisimi esnasinda patlamanin meydana geldigi ve bir anda isyerini alevlerin sardigi ögrenilirken, kisa sürede bölgeye gelen ekipler yanginin söndürülmesi için yogun çaba sarf etti. Olayin ardindan 5 kisi gözaltina alinirken, patlama tüm yönüyle sorusturuluyor.

Bölgeye sevk edilen ambulanslar ile yaralilar Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldirilirken, olayda yaralananlarin Cennet Yeldi (24), Mustafa Görkem Balkir (20), Merve Bayar (24), Hasan Pehlivan (41) ve Osman Sakizci (19) oldugu tespit edildi. Patlamada agir yaralanan Cennet Yeldi’nin vücudunda yüzde 80 oraninda yanik olusurken, tedavisi için ambulansla Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi Yanik Merkezi’ne sevk edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA