Aydin'daki Patlamada Alevlerden Kurtulmaya Çalisan 2 Çocuk Kameraya Yansidi

Aydin’in Nazilli ilçesinde 7 kisinin öldügü 5 kisinin yaralandigi restoran patlamasinda yürekleri yakan anlar kameraya yansidi. Yanginda, alevlerden kurtulmaya çalisan 2 çocuk pencere önünde bulunan klima motoru sebebiyle disariya çikamadi, bir kisi ise uzun ugraslar sonucu son anda kaçmayi basardi. Yasanan o anlar anbean kameraya yansidi.

Aydin'daki Patlamada Alevlerden Kurtulmaya Çalisan 2 Çocuk Kameraya Yansidi


Nazilli ilçesi Altintas Mahallesi’ndeki bir döner restoraninda ilk belirlemelere göre tüpteki arizaya müdahale sirasinda patlama meydana geldi. Patlama sonrasi çikan yanginda 7 kisi hayatini kaybetti, 1’i agir 5 kisi yaralandi. Olay sonrasi yanginla ilgili aci gerçeklerler ortaya çikmaya basladi.

Amatör kamera görüntülerinde 2 çocugun pencereden kaçmaya çalistigi, ancak pencere önünde bulunan klima motorlari sebebiyle disariya çikamadigi görüldü.

Uzun ugraslar sonucu bir kisi ise klima motorlarinin arasindan kaçmayi basarirken, yangindan kaçabilen son kisi oldugu görüldü.

Diger vatandaslar restoranda mahsur kalirken, klima motorlarinin montaji yapilirken dogru ve güvenli yerlere yapilmasi gerektigi bir kez daha önem kazandi.
Kaynak: İHA