2023, Kocasinan'da 'Projeler Yili' Olacak

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, yeni yil dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Yeni yilin saglik, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, mesajinda 2023 Yili’nin Kocasinan’da projelerin yili olacagini belirterek, “Kocasinan olarak bu zaman kadar oldugu gibi Cumhuriyet’in 100. yilinda da Türkiye Yüzyili’nin insasina büyük katki saglayacagiz” dedi.

2023, Kocasinan'da 'Projeler Yili' Olacak
Yapilan her hizmetin, Kocasinanlilari mutu etmek maksadiyla yapildigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, insani merkez alan hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla çalistiklarini ve ihtiyaç duyulan her alanda vatandaslarin yanlarinda olduklarini ifade etti.

2022 yilinda yapilan hizmetlerin Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, “2023 yilinda ise daha fazla yatirim ve projeler yapacagiz. 2023 yili, Kocasinan’in yili olacak. Bu zamana kadar oldugu gibi Cumhuriyet’in 100. yilinda da Türkiye Yüzyili’ni insasina büyük katki saglayacagiz” dedi.

“Kocasinan için çalisiyoruz” diyen Baskan Çolakbayrakdar, daha modern, daha temiz ve daha yasanabilir Kocasinan için yogun gayret sarf ettiklerini vurgulayarak, “Kiymetli hemsehrilerim, acisiyla tatlisiyla bir yili daha geride biraktik. Bir yandan rutin belediyecilik faaliyetlerini en iyi sekilde yerine getirirken diger yandan da her alanda hemsehrilerimize hizmet vererek, gece-gündüz demeden çalisiyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bizler; yatirimlarimiz ve projelerimizle her zaman milletimizin yanindayiz. Hizmetlerimiz agirlikli olarak gelecegin teminati olan gençlerimiz ve çocuklarimiz içindir. Evlatlarimizin, daha güzel yarinlarda yasamalari için çalisiyor ve gayret ediyoruz. Insallah bu çalismalar ve gayretler onlarin güçlü ve büyük Türkiye’de yasayabilmelerini saglayacaktir. Bundan sonra daha güzel, daha iyi sartlarda, gelecek nesiler için çalismaya üretmeye ve Türkiye’yi muasir medeniyet seviyesinin üzerine çikarmak için durmadan çalismaya devam edecegiz. Bu vesile ile 2023 yilinin saglik, mutluluk ve huzur dolu geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, marka ve model sehir olan Kayseri’yi yapilan hizmetlerle daha ileriye tasimaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA